Jordi Pujol i Artur Mas parlen enmig d'un acte de campanya. (Foto: ACN)
Jordi Pujol s'ha sumat a la querella de Mas contra "El Mundo". (Foto: ACN)
Granollers

Mas i Pujol fan pinya davant les acusacions de corrupció i censuren la reacció de la resta de partits

Actualitzat
El candidat de Convergència i Unió, Artur Mas, ha omplert aquest dissabte el pavelló de la Plana de Badalona. Com a teloner, el número 21 de la llista per Barcelona, Ferran Falcó, que ha reclamat pel dia 25 una majoria per trencar el mite d'una Catalunya dual, entre la gent nascuda aquí o fora, la que parla català o castellà i la que es de Badalona o Berga.

Després de preparar, aquest dissabte a la tarda, el debat TV3 amb el seu equip, Artur Mas ha pujat al faristol i ha tornat a fer referència a les informacions de corrupció vessades pel diari "El Mundo".

Mas ha afirmat que "en democràcia valen els arguments però no val el joc brut"  i ha afegit que aquest dissabte "hem assistit a una cosa increïble, tot un ministre de l'Interior diu que resulta que no coneix un informe". El nacionalista assegura que se'l creu perquè ell creu amb la paraula de les persones però s'ha preguntat: "si no es coneix aquest informe de la policia qui punyeta l'està fent aquest informe".

Acte seguit, Mas ha denunciat que s'estan utilitzant les estructures de l'Estat per destruir la voluntat del poble de Catalunya quan "els estats hi són per protegir a la gent, no per enfonsar-la".

Pujol entra en campanya


Irrupció en campanya de Jordi Pujol, que se suma a la querella de Mas contra "El Mundo". L'expresident veu paral·lelismes amb el cas Banca Catalana i, com el candidat, censura la reacció de la resta de partits.

Pujol ha recomanat prudència a aquells "que en aquests moments difruten i treuen pit perquè fan declaracions" i els ha recordat que "realment després d'allò cap d'aquests va guanyar mai les eleccions al parlament de Catalunya". L'expresident assegura que "hi ha alguns polítics catalans que ahir van veure el cel obert, perquè ells no eren capaços d'obrir-lo, i van veure el cel obert dient ara, ara. Doncs ara no, perquè ara tornarem a guanyar, enteneu?"

Per la seva banda, Artur Mas, ha lamentat que "dissortadament, i fa molta pena, alguns polítics catalans, aclaparats pel seu resultats i desconcertats per la desmobilització de les seves bases,
només pensen a fer una campanya bruta".

Jordi Turull diu que quan no afusellen els presidents catalans, els volen destruir mediàticament.

Anar al contingut