Cospedal i Camacho saluden a les assistents en un acte a Barcelona amb dones. (Foto: ACN)
Cospedal i Camacho saluden a les assistents en un acte a Barcelona amb dones. (Foto: ACN)
Barcelona

El PP demana explicacions a Mas i es pregunten, si fos un president autonòmic del PP, si no hauria dimitit

Actualitzat
María Dolores de Cospedal i Alícia Sánchez-Camacho han demanat explicacions a Mas. Cospedal s'ha preguntat si fos un president autonòmic del PP si no hauria dimitit.

"Vosaltres us imagineu a un president o presidenta del PP, en una comuntat autònoma, s'hagués sabut que ells, la seva família o els seus predecessors del mateix partit tenen diners fora, han evadit diners, s'han quedat amb diners que no eren d'ells,  que jo hauria hagut de dimitir? Doncs volem escoltar explicacions", ha insistit De Cospedal.

La candidata del PP Català ha acusat Mas de voler tapar-ho tot amb la independència.

"Està defensant una Catalunya independent per tapar els casos de corrupció de Convergència i per tapar la mala gestió del senyor Artur Mas. Per això vol una Catalunya independent?", s'ha preguntat Camacho.

A la tarda, la candidata del PP Català, després d'un flaixmob dels joves, ha dit que Barroso dóna la raó al PP. "Avui, la Comissió Europea i Durao Barroso ens ha dit als catalans que Catalunya fora d'Espanya queda fora d'Europa. Per tant, empobrida, sense euro, aïllada de la resta d'Espanya i de la resta del món", ha sentenciat Camacho.

Anar al contingut