David Fernàndez, líder de la CUP i candidat
David Fernàndez, líder de la CUP i candidat (Foto: ACN)
Barcelona

El míting de la CUP supera les previsions d'assistència a Barcelona

Actualitzat
El cap de llista per Barcelona de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), David Fernàndez, ha protagonitzat l'acte central de campanya, que s'ha fet aquest vespre a Barcelona i que s'ha vertebrat en dos eixos. D'una banda, contra el capitalisme i, de l'altra, a favor del desenvolupament just d'una terra en llibertat.

El líder de la CUP i candidat a la presidència de la Generalitat ha criticat la manera actual de fer política i ha advertit que vénen "a impugnar el règim, a desobeir la por, a destituir una estafa, a aturar les retallades, a aixecar la catifa, a dir-los que ja n'hi ha prou; que s'ha acabat el temps de la infàmia, del frau i de l'estafa". Fernàndez ha advertit als actuals polítics i ha anunciat que "els farem la vida impossible mentre ells ens la facin a nosaltres".

L'acte ha comptat amb la presència de representants de l'esquerra abertzale i del Sindicat Andalús de Treballadors, el SAT. L'acte ha superat les previsions d'assistència de la candidatura i centenars de persones l'han hagut de seguir a peu de carrer.

Anar al contingut