Santa Perpètua de Mogoda

Felip Puig nega haver cobrat comissions il·legals i anuncia una querella contra "El Mundo"

El conseller d'Interior, Felip Puig, presentarà una demanda a títol individual contra el diari "El Mundo" per haver publicat que va cobrar comissions il·legals del Palau de la Música.

Actualitzat
El conseller d'Interior, Felip Puig, presentarà una demanda a títol individual contra el diari "El Mundo" per haver publicat que va cobrar comissions il·legals del Palau de la Música. Puig assegura que mai ha rebut res del Palau. 

"Vull declarar que totes les actuacions en aquesta investigació s'han efectuat sota manament judicial i complint escrupolosament les instruccions judicials i fiscals. I que també totes les proves i indicis relacionats amb aquesta investigació han estat lliurats al jutge i, evidentment, consten a l'expedient", assenyala Puig.

El conseller d'Interior també afirma que els Mossos mai van rebre la informació que el rotatiu diu que es va rebre al novembre de l'any passat. Per tot plegat interposarà una querella per al mitjà de comunicació i contra els periodistes que firmen la informació. Puig adverteix que "en política no tot s'hi val", en referència a la campanya que —assegura— alguns mitjans de Madrid han iniciat per atacar primer l'expresident Jordi Pujol i el president Artur Mas, i ara a ell mateix.

També ha confirmat que el govern presentarà una altra querella per la informació que acusava els Mossos d'Esquadra de destruir documents i arxius del "cas Palau" que vincularien les famílies de Jordi Pujol i Artur Mas amb el cobrament de comissions il·legals.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut