Paneres i lots de Nadal
El govern basc pagarà l'extra als seus empleats públics
Extremadura

Extremadura restableix la paga extra de Nadal als seus empleats públics

El president d'Extremadura, José Antonio Monago, ha anunciat que els empleats públics de la seva comunitat autònoma finalment cobraran la paga extra de Nadal, amb els fons que rebran després que una sentència del Constitucional hagi donat la raó al govern autonòmic en l'impost que va establir sobre els dipòsits de les entitats de crèdit.

Actualitzat
El president d'Extremadura, José Antonio Monago, ha anunciat que els empleats públics de la seva comunitat autònoma finalment cobraran la paga extra de Nadal, amb els fons que rebran després que una sentència del Tribunal Constitucional hagi donat la raó al govern autonòmic en l'impost que va establir sobre els dipòsits de les entitats de crèdit.

Gràcies a aquesta sentència, el govern d'Extremadura rebrà uns 240 milions d'euros. Uns 80 els destinarà a restablir la paga extra de Nadal als empleats públics de la comunitat. Aquesta mesura afectarà els funcionaris, però no els alts càrrecs de l'Administració, que seguiran sense cobrar-la.

Monago ha qualificat de "molt bona notícia" aquesta sentència, que dóna la raó a Extremadura davant un recurs que va presentar el govern espanyol contra aquest impost extremeny, ja que, segons ha destacat el president extremeny, els diners que arribaran a la comunitat es destinaran a l'anunciat restabliment de la paga extra, a la dependència, l'ocupació, el pagament a proveïdors i a alleujar el dèficit de la comunitat.
Anar al contingut