Afectats i membre de la PAH a la seu de BAncaixa
Una cinquantena de persones de la PAH ha fet costat als afectats.
Barcelona

Una parella de Badia del Vallès aconsegueix que li acceptin la dació tancant-se en una oficina de Bancaixa

Una parella de Badia del Vallès ha aconseguit que Bancaixa accepti la dació en pagament del seu habitatge. Els afectats s'han tancat en una oficina amb una cinquantena de persones i les alcaldesses de Badia i Barberà del Vallès.

Actualitzat
Mentre la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) lluita per la via judicial per aturar els processos d'execució hipotecària, al carrer aconsegueixen, de mica en mica, que les entitats financeres acceptin dacions en pagament.

A Badia del Vallès, una parella ha forçat que Bancaixa accepti la dació en pagament del seu habitatge. Els afectats i membres de la PAH es van tancar a les oficines de l'entitat a Barberà del Vallès per exigir al banc que acceptés el pis a canvi del deute.

La parella i una cinquantena de persones més van ocupar l'oficina a les sis de la tarda de dijous. Les alcaldesses de Badia i de Barberà del Vallès es van sumar a la protesta.

Els afectats han passat la nit a l'entitat i, ja de matinada, han aconseguit el que fa sis mesos que demanen: que s'anul·li l'ordre d'execució hipotecària per a ells i per als pares de la noia, que havien avalat la compra del pis. Després d'una llarga negociació, amb la presència dels Mossos d'Esquadra, l'entitat bancària ha acceptat la petició de la dació.
Anar al contingut