Barcelona

La BCN&Cake es desborda per la massiva afluència de públic a primera hora

La massiva afluència de gent a primera hora ha col·lapsat els accessos a la primera fira dedicada a la rebosteria creativa i ha provocat la indignació de milers de persones.

RedaccióActualitzat
Morir d'èxit. Això és el que li ha passat a la primera Fira de Rebosteria Creativa de la ciutat de Barcelona. A les 10 del matí havia d'obrir les portes la BCN&Cake al Palau de Congressos de Barcelona però hores abans ja hi havia llargues cues de gent esperant per entrar en el dolç món dels pastissos i "cupcakes".



Dues hores després de l'obertura, han tancat les portes perquè a dins ja no hi cabia més gent. La indignació ha estat majúscula i s'ha fet sentir a la xarxa. Molts venien d'arreu de la península i fins i tot de fora d'Espanya. Alguns dels afortunats que hi han pogut entrar tampoc no han quedat satisfets.


S'havien venut unes 6.300 entrades per internet per als dos dies que durava la fira, 3.800 per a aquest dissabte, més unes 1.500 invitacions. L'organització no s'esperava una afluència tan massiva a primera hora del dia, cosa que ha desbordat les seves previsions. L'aforament del Palau de Congressos de Barcelona és de 1.500 persones i quan s'ha arribat a aquesta xifra, tant Fira de Barcelona, que llogava l'espai, com l'empresa organitzadora han tancat les portes com a mesura de seguretat. L'organització admet que s'esperava una major rotació dels assistents que permetés no sobrepassar en cap moment l'aforament permès.

Davant la gran quantitat d'assistents, tant la Guàrdia Urbana com els Mossos d'Esquadra han anat a la Fira per ajudar a posar ordre.

L'organització ha repartit fulls de reclamació i ha ofert tornar els diners de l'entrada.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut