Barcelona

Oriol Pujol: "Si el país no és governable, el dret a decidir estarà al congelador durant molt de temps"

Redacció - 27/11/2012 - 19.15h.

Crònica d'una nit molt llarga

Reunió aquest dilluns al matí de la permanent de Convergència Democràtica de Catalunya per analitzar els resultats electorals. Amb Artur Mas al capdavant, i abans de la reunió de l'executiva, que es farà a la tarda, el partit farà una primera valoració dels 50 escons obtinguts, un resultat pitjor que el d'ara fa dos anys i que els allunya de la majoria que demanaven.

El secretari general de Convergència Democràtica de Catalunya, Oriol Pujol, ha afirmat que ara és el moment de reflexionar sobre els resultats i establir contactes amb les forces polítiques amb què podrien arribar a acords. Pujol ha recordat que l'important és la gestió del dia a dia: "La coresponsabilitat vol dir que governar no és ni fer una campanya electoral ni estar tranquil·lament fent oposició. Governar vol dir saber que els comptes han de quadrar, que la situació és molt complicada, que la tresoreria de la Generalitat és complicada. En aquest sentit, ha assegurat: "Difícilment hi haurà ningú que entengui la coresponsabilitat si no entén que hi ha d'haver una gestió del dia a dia".

En qualsevol cas, el secretari general de CDC ha assegurat que, si el país es torna ingovernable, caldrà ajornar per més endavant el dret a decidir: "Si el país no és governable en el dia a dia, li asseguro que el dret a decidir estarà al congelador durant molt temps".

PUBLICITAT

Enllaços patrocinats >

Comentaris

0

Deixa el teu comentari

Escriu el teu comentari

Normes de participació!

Normes de participació:

Tanca
  1. Per fer un comentari al portal 324.cat, has de ser usuari registrat.
  2. Tots els comentaris passen per un procés de moderació, per això poden trigar uns minuts a aparèixer publicats.
  3. Normes d'ús:
    1. No s'admeten comentaris insultants, ni racistes, ni contraris a les lleis vigents
    2. No es publicaran comentaris que no estiguin relacionats amb la notícia
    3. No es publicaran els comentaris que incompleixin les normes de participació que asseguren una participació de qualitat i respectuosa.

publicitat

ANÀLISI
Veure'ls tots