L'alcaldessa de Montcada i Reixac, la socialista Maria Elena Pérez
L'alcaldessa de Montcada i Reixac, la socialista Maria Elena Pérez
Montcada i Reixac

L'alcaldessa de Montcada es proclama innocent i posa el càrrec al PSC a disposició del partit

Maria Elena Pérez ha comparegut davant dels mitjans envoltada dels regidors socialistes i també dels de Convergència i Unió. Visiblement emocionada, Pérez ha anunciat que ha posat el seu càrrec de primera secretària local del PSC a disposició del partit i ha defensat la seva innocència. També s'ha mostrat disposada a col·laborar amb la justícia.

RedaccióActualitzat
L'alcaldessa de Montcada i Reixac, la socialista Maria Elena Pérez, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per donar explicacions sobre la seva imputació en l'"operació Mercuri", de corrupció urbanística i cobrament de comissions amb epicentre al consistori sabadellenc. L'alcadessa ho ha fet envoltada dels regidors socialistes i també dels de Convergència i Unió. Visiblement emocionada, Pérez ha anunciat que ha posat el seu càrrec de primera secretària local del PSC a disposició del partit i ha defensat la seva innocència. També s'ha mostrat disposada a col·laborar amb la justícia.

Peréz està imputada per un presumpte delicte de tràfic d'influències en el marc de la segona branca de l'"operació Mercuri", la que implicaria també el secretari d'Organització del PSC, Daniel Fernández. Segons la investigació, el jutge té en el seu poder gravacions de converses telefòniques on Daniel Fernández demana a Pérez que col·loqui una tercera persona. En un comunicat, l'ajuntament ha recordat que aquest fet "no té res a veure amb cap tema urbanístic i d'adjudicacions". Pérez, per la seva banda, ha remarcat que "no s'ha realitzat cap registre al consistori i no s'ha detingut cap persona".

L'operació es va engegar aquest dimarts al matí, quan, entre altres escorcolls, els Mossos es van emportar un expedient administratiu de l'Ajuntament de Montcada.

Anar al contingut