Treballadors de l'hospital de Sant Pau protesten contra les retallades.
Treballadors de l'hospital de Sant Pau protesten contra les retallades.
Barcelona

Protesta indefinida a l'hospital de Sant Pau contra les retallades en la sanitat

Un centenar de treballadors s'han concentrat al vestíbul i han convidat usuaris i veïns a unir-se a la tancada contra les polítiques d'ajust del govern, que ha fet tancar sales i augmentar llistes d'espera.

RedaccióActualitzat
Membres del comitè d'empresa de l'hospital de Sant Pau de Barcelona han iniciat una protesta indefinida contra les retallades en la sanitat. Un centenar de treballadors s'han concentrat al vestíbul i han convidat usuaris i veïns a unir-se a la tancada contra les polítiques d'ajust del govern.

Els representants dels treballadors denuncien que a l'hospital s'han aplicat retallades des del 2010 amb tancament de sales i augment de les llistes d'espera.

A més, recorden que, tot i que no són treballadors públics i que l'hospital és una fundació privada, finançada majoritàriament per l'administració, la plantilla ha patit una retallada salarial del 5%, l'eliminació del fons social i d'ajuda, com la de menjador i guarderia, un expedient de regulació d'ocupació temporal i l'eliminació de la paga extra de Nadal.
Anar al contingut