Barcelona

La CUP qualifica d'atemptat sense bombes a Catalunya la reforma de Wert i aposta per la desobediència

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", el líder de la CUP, David Fernàndez, assegura que davant d'atacs com el que prepara el ministre d'Educació cal apostar per la desobediència.

RedaccióActualitzat
El líder de la CUP, David Fernàndez, creu que l'esborrany de la reforma educativa del ministre José Ignacio Wert és un atemptat sense bombes a Catalunya. Fernàndez ha assegurat a "El matí de Catalunya Ràdio" que davant d'aquests atacs cal apostar per la desobediència. "Molta tranquil·litat i molta desobediència. Em sembla que és un decret absolutament inaplicable. I nosaltres, la CUP, som una part de la societat que ens posem a disposició de Som Escola i de la comunitat educativa.

Ja sobre altres qüestions, la CUP proposa també que els ciutadans no hagin d'assumir el pagament del deute privat com el dels bancs, tal com s'ha fet a Islàndia. Hi ha moltes formes de no pagar, pots demanar una moratòria, pots renegociar el deute. Nosaltres també demanem una auditoria del deute. En cinc anys de crisi les grans empreses espanyoles han guanyat 250.000 milions d'euros".

Un dels cavalls de batalla de la CUP aquesta legislatura serà fer que s'acabi amb els desnonaments i aconseguir la dació en pagament.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut