Barcelona

Imma Mayol i Carles Martí seran els noms forts de l'Ajuntament de Barcelona després de l'alcalde

El PSC i Iniciativa per Catalunya-Esquerra Unida i Alternativa han tancat el cartipàs del futur govern municipal de Barcelona, que presidirà Jordi Hereu. El socialista Carles Martí com a primer tinent d'alcalde i la cap de llista ecosocialista, Imma Mayol, com a segona tinent d'alcalde, es convertiran en les persones de més pes polític del govern en minoria.

Actualitzat
Carles Martí assumirà la coordinació d'una macroàrea d'Afers Socials on s'inclourà la Regidoria de Benestar Social, que continuarà a mans de l'ecosocialista Ricard Gomà. Ramon Garcia Bragado al capdavant de la macroàrea d'Urbanisme i Infraestructures i Jordi William Carnes com a responsable de les finances municipals, tots dos procedents del govern de la Generalitat, es convertiran en els homes amb més poder econòmic.

Mayol, a més continuarà al capdavant de la regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat que guanyarà pes polític i econòmic i assumirà la gestió, entre d'altres, del zoo.

I la Regidoria de Seguretat i Mobilitat recaurà en la fins ara regidora d'Urbanisme, la socialista Assumpta Escarp. Segons l'alcalde en funcions, Jordi Hereu, serà un govern coherent, cohesionat i fort però que es veurà obligat a pactar amb l'oposició, preferentment amb ERC.

Aquest mateix dijous Hereu i Mayol firmaran l'acord i presentaran el cartipàs municipal.
Anar al contingut