Barcelona

Antoni Castellà s'estrena a Twitter per participar al debat contra Wert

El secretari d'Universitats, Antoni Castellà, ha fet la primera piulada a mig quart de vuit del vespre, poc després que la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, hagués plantat el ministre a mitja reunió sobre la nova llei.

RedaccióActualitzat
El secretari d'Universitats, Antoni Castellà, s'obre compte a Twitter en plena polèmica per la reforma educativa del ministre Wert. Castellà ha fet la primera piulada mig quart de vuit del vespre, poc després que la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, hagués plantat el ministre a mitja reunió sobre la nova llei.

El malestar del govern català amb la política educativa del govern espanyol és evident arran de l'esborrany de llei proposat per José Ignacio Wert i el mateix Castellà ho ha confirmat a través de Twitter amb aquesta primera piulada: "L'agressió directa contra el català i el nostre model d'accés a les#universitats fa q demà no assisteixi a la CGPUniversitaria de #Wert".

Així doncs es confirma que la plantada de Rigau crea escola al departament i aquest dimecres el secretari general d'Universitats, que tenia cita a la Conferència General de Política Universitària, no hi anirà.

Poc després de la primera piulada n'ha publicat una altra en la mateixa línia de participar en el debat intens a la xarxa contra la política del ministre Wert.
Anar al contingut