El ministre d'Educació, José Ignacio Wert, i la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho (Foto: EFE)
El ministre d'Educació, José Ignacio Wert, i la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho (Foto: EFE)
Barcelona

Camacho es reunirà amb Wert per negociar "millores" en la reforma educativa

La presidenta del PPC diu que mirarà de parlar amb el ministre d'Educació "ja que el govern es dedica a fer espantades".

RedaccióActualitzat
La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha anunciat que es reunirà amb el ministre d'Educació, José Ignacio Wert, per discutir "millores" en l'esborrany de l'avantprojecte de llei de millora de la qualitat educativa. "Ja que el govern es dedica a fer espantades com la que va fer Irene Rigau -ha dit en relació amb la plantada de la consellera a la reunió de consellers d'Educació a Madrid-, el PPC es reunirà amb el govern espanyol per tractar l'assumpte", ha afirmat Camacho en una conferència de premsa a Barcelona.

La líder dels populars catalans ha afirmat que la reunió tindrà lloc "probablement dilluns que ve" a Madrid i servirà per parlar d'aspectes "a negociar" de l'esborrany, com "el model de llengües vehiculars, la lluita contra el fracàs escolar i els recursos que es donen a l'ensenyament".

Camacho ha acusat el govern en funcions de difondre "falsedats" sobre la reforma de Wert i convocar cimeres per la immersió lingüística com "cortines de fum" del fracàs electoral del 25-N.

La líder del PPC ha assegurat que l'esborrany marca una proporcionalitat "raonable" en el castellà i català com a llengües vehiculars a Catalunya, però que deixa en mans del govern el repartiment.
Anar al contingut