Nova York

Desarticulen un pla per castrar i matar Justin Bieber

El complot implicava tres persones i havia de tenir lloc a Nova York, aprofitant un concert del cantant canadenc al Madison Square Garden.

RedaccióActualitzat
Ho tenien tot planejat. Volien castrar i matar Justin Bieber. Les autoritats nord-americanes han desarticulat el pla orquestrat per tres homes que s'havia de dur a terme a Nova York el mes passat, segons ha pogut saber la cadena CBS. El suposat complot també implicava matar el guardaespatlles de Bieber i dues persones més, segons un informe d'un tribunal de Nou Mèxic en què dos dels acusats afronten càrrecs per conspiració per cometre assassinat, segons ha tingut accés CBS.

Un fan de Justin Bieber, Dana Martin, va ser qui va pensar el pla i qui l'ha acabat confessant a la policia per delatar els seus socis. Segons la policia, l'home, de 45 anys, que està pres en una presó de Nou Mèxic, està obsessionat amb el cantant i té un tatuatge d'ell en una cama.

En la confessió que va fer a la policia, Martin va explicar que havia planificat matar Justin Bieber, de 18 anys, perquè el cantant no li responia les cartes que li escrivia i se sentia menyspreat. Per això, va reclutar Marcos Staake, de 41 anys, que havia conegut a la presó, i el seu nebot, Tanner Ruane, de 23 anys. Tots dos havien de volar primer a Vermont per matar i castrar dos coneguts de Martin, per causes que no han transcendit, i després s'havien de desplaçar a Nova York, on aprofitant un concert que Bieber havia de fer al Madison Square Garden a finals de novembre, havien de matar el cantant i el seu guardaespatlles.

Després que Dana Martin expliqués els seus plans a la policia mexicana tots dos van ser detinguts, Staake a Vermont i Ruane a Nova York. Se'ls van trobar armes i tisores de podar al seu vehicle. Ara seran enviats a Nou Mèxic, on s'enfronten a càrrecs per conspiració per cometre assassinat.

Anar al contingut