L'actriu Scarlett Johansson a Nova York (Foto: Reuters)
L'actriu Scarlett Johansson a Nova York (Foto: Reuters)
Los Angeles

Condemnen a deu anys de presó el pirata informàtic que va robar les fotos de Scarlett Johansson nua

Christopher Chaney, un home de trenta-cinc anys en atur i resident a Jacksonville, a Florida, es va declarar culpable. L'actriu de "Lost in translation" va declarar que és un pervertit.

RedaccióActualitzat
El pirata informàtic que va robar i publicar les fotografies de l'actriu Scarlett Johansson nua ha estat condemnat per un jutjat de Los Angeles a deu anys de presó. A l'acusat el van detenir l'octubre del 2011 en una operació de l'FBI. Durant el judici, Christopher Chaney, un home de trenta-cinc anys en atur i resident a Jacksonville, a Florida, es va declarar culpable. L'actriu de "Lost in translation" va declarar que és un pervertit.

Segons els càrrecs que li imputaven, es va infiltrar als comptes de correu electrònic de personatges famosos, com la mateixa Scarlett Johansson, Christina Aguilera o Mila Kunis. A més, durant gairebé un any, el pirata informàtic va fer escoltes telefòniques i va poder accedir lliurement als seus missatges, contactes i fotos íntimes.

Scarlett Johansson va explicar que les tres autofotografies on apareixia nua tenien com a destinatari el que llavors era el seu marit, l'actor Ryan Reynolds.


Anar al contingut