Futbol femení

L'Estartit aconsegueix l'ascens a la Superlliga femenina en derrotar el Reocín de Cantàbria (2-0)

L'Estartit ha aconseguit l'ascens a la Superlliga femenina, és a dir, la màxima categoria del futbol femení. Les del Baix Empordà en tenien prou amb un empat, però han acabat derrotant el Reocín de Cantàbria per 2-0 a casa. Així, la Superlliga femenina continuarà tenint dos equips catalans, l'Espanyol i l'Estartit. El club empordanès compensa el descens del FC Barcelona. L'ascens s'ha viscut com una autèntica festa pels carrers de l'Estartit.

Actualitzat

La Superlliga femenina continuarà tenint dos equips catalans la temporada vinent. L'Estartit ha aconseguit l'ascens per primera vegada en la seva història, després de guanyar el Reocín cantàbric per 2-0 en el partit decisiu de la fase d'ascens. Amb un ambient de gala, ben aviat Gemma Quer ha posat les coses de cara per a les blanc-i-vermelles, amb un gol en el minut 15. Les jugadores de Gabriel Maragall han aguantat molt bé la pressió en el seu segon intent consecutiu de pujar a la màxima categoria, i en el minut 43 Marta Villagrassa ha sentenciat amb un autèntic golàs. En una cursa de 60 metres, ha driblat quatre rivals abans de superar la portera amb un xut impecable amb la cama esquerra. L'Estartit acompanyarà l'Espanyol la pròxima temporada en la Superlliga.