Imatge d'un cartell a l'oficina de Catalunya als EUA
Hisenda podrà frenar la instal·lació d'oficines a l'estranger per eficiència en la gestió dels recursos públics
Madrid

El govern espanyol denegarà ambaixades de les comunitats autònomes que no compleixin els objectius de dèficit

L'esborrany del projecte de llei d'acció exterior, que prepara el ministeri que dirigeix José Manuel García Margallo, preveu denegar que s'obrin ambaixades o bé oficines comercials de les comunitats a l'estranger si no compleixen els objectius de dèficit.

RedaccióActualitzat
El govern espanyol denegarà ambaixades de les comunitats autònomes que no compleixin els objectius de dèficit. L'esborrany del projecte de llei d'acció exterior, que prepara el ministeri que dirigeix José Manuel García Margallo, preveu denegar que s'obrin ambaixades o bé oficines comercials de les comunitats a l'estranger si no compleixen els objectius de dèficit.

Segons aquest esborrany, al qual ha tingut accés l'agència Europa Press, Hisenda podrà frenar la instal·lació d'oficines a l'estranger per eficiència en la gestió dels recursos públics.

La retallada d'ambaixades de les comunitats autònomes a l'estranger és un dels cavalls de batalla del PPC, que considera innecessàries en temps de crisi.

Precisament, l'esborrany d'Exteriors estableix que les comunitats autònomes puguin instal·lar les seves oficines comercials a l'interior de l'ambaixada espanyola, per estalviar costos.

Anar al contingut