Imatge del macroprostíbul Paradise de la Jonquera (Foto: ACN)
Imatge del macroprostíbul Paradise de la Jonquera (Foto: ACN)
La Jonquera

L'Ajuntament de la Jonquera iniciarà accions per tancar "definitivament" el macroprostíbul Paradise

L'alcaldessa del municipi, Sònia Martínez, es reunirà amb el Departament d'Interior després de les festes de Nadal per intentar tancar el macroprostíbul, que creu que perjudica "greument la imatge de la localitat" i provoca "problemes de seguretat".

RedaccióActualitzat
L'alcaldessa de la Jonquera, Sònia Martínez, ha anunciat que l'ajuntament iniciarà "les actuacions necessàries" per intentar tancar "definitivament" el macroprostíbul Paradise, que la matinada de diumenge a dilluns ha hagut de ser desallotjat per la presència d'un cotxe amb explosius. Martínez considera que episodis com aquest "perjudiquen greument la imatge de la localitat".

Després del succés d'aquesta nit, l'alcaldesa ha afirmat que "des de la Jonquera, ja n'estem farts de reivindicar el que avui ja es pot confirmar, que aquest tipus de locals només porten problemes de seguretat per al nostre municipi". Martínez ha avançat que, després de les festes de Nadal, es reunirà amb el Departament d'Interior per estudiar quines accions es poden dur a terme per tancar el bordell. Una de les hipòtesis amb què treballen els investigadors és que l'acció d'aquest diumenge obeeix a venjances i conflictes entre prostíbuls de la zona.

La majoria de la població de la Jonquera sempre s'ha mostrat contrària a aquest prostíbul, un dels més grans d'Europa, amb capacitat per acollir a unes dues-centes treballadores sexuals, i que es va inaugurar l'octubre de l'any passat després de diversos anys de litigis legals i aturades en la seva construcció. Per la seva banda, els responsables del macroprostíbul, propietat de José Moreno, han anunciat que aquests dies obriran amb normalitat a partir de mitja tarda i fins a la matinada.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut