Joves indis protesten amb pancartes al carrer demanant una solució a les agressions sexuals
El cas d'aquesta jove ha sublevat bona part de la societat índia, especialment els més joves
Singapur

Mor la noia índia que va ser violada per un grup d'homes en una brutal agressió que ha commocionat el país

La brutal agressió que va patir la jove de 23 anys fa dues setmanes per part d'un grup de sis homes ha commocionat el país, que s'ha sublevat demanant que els atacs sexuals no quedin impunes.

RedaccióActualitzat
La noia índia de 23 anys violada i colpejada repetidament per sis agressors fa dues setmanes en un autobús de Nova Delhi ha mort aquest divendres a la nit a Singapur, on se l'havia hospitalitzat per intentar salvar-li la vida. El seu estat extremament crític dels darrers dies havia provocat un estat de commoció entre bona part de la societat índia, i també la sublevació als carrers, sobretot dels joves.

Tot i que els sis agressors van ser detinguts, el fet va desencadenar una onada de protestes entre la població, que reclama reformes urgents per acabar amb la situació d'inseguretat de les dones al país i la impunitat dels agressors. A Nova Delhi, la pitjor ciutat del país pel que fa a aquests casos, es registra una violació cada 18 hores.

La brutalitat de l'agressió ha portat els principals dirigents polítics indis a fer apostes públiques contra les agressions sexuals en un país on queden gairebé sempre impunes.

La dona no ha estat identificada, però alguns mitjans de comunicació indis l'han anomenat "Amanat", una paraula urdú que significa "tresor".



Anar al contingut