Imatge d'arxiu del gimnasta Andreu Vivó (Foto: Reuters)
Gimnàstica

Mor el gimnasta olímpic català Andreu Vivó als 34 anys

El gimnasta manresà, de 34 anys, ha mort sobtadament aquesta matinada. Vivó havia sortit a córrer ahir al vespre amb un company pel turó de Collbaix, a prop de Manresa, quan de cop i volta es va començar a trobar malament. Al cap d'uns minuts es desplomava, víctima d'un atac de cor, del qual no es va poder recuperar.

Actualitzat
El gimnasta manresà Andreu Vivó, de 34 anys, ha mort de sobte aquesta matinada. Vivó havia sortit a córrer ahir al vespre amb un company pel turó de Collbaix, a prop de Manresa, quan de cop i volta es va començar a trobar malament. Al cap d'uns minuts es desplomava, víctima d'un atac de cor, del qual no es va poder recuperar, malgrat que va ser atès pel Servei d'Emergències Mèdiques, que li va practicar els primers auxilis. Com que és un lloc de difícil accés, els serveis mèdics van trigar a arribar. Vivó va ingressar a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa ja sense vida.

Vivó va prendre part en els Jocs Olímpics de Sydney l'any 2000, compartint equip amb Gervasi Deferr. L'èxit d'aquest últim, que es va proclamar campió olímpic de salt, el va deixar en un segon terme. Un dels principals èxits de Vivó en la seva carrera esportiva va ser l'or en paral·leles als Jocs del Mediterrani del 1997 i el bronze en el mateix aparell al Campionat d'Europa del 1998. Als Jocs de Sydney, el 2000, va acabar en l'onzena posició.
Anar al contingut