L'expresident de Bankia, Rodrigo Rato, el dia que l'entitat sortia a la borsa (Foto: Reuters)
L'expresident de Bankia, Rodrigo Rato, el dia que l'entitat sortia a la borsa (Foto: Reuters)
Nova York

Rato, considerat el cinquè pitjor directiu del món per "Bloomberg Business Week"

L'expresident de Bankia apareix a la llista de pitjors directius de cada principis d'any fa pública la revista "Bloomberg Business Week".

RedaccióActualitzat
L'expresident de Bankia, Rodrigo Rato, no passa pel seu millor moment. L'última mala notícia que ha rebut és que ocupa la cinquena posició en un rànquing on segurament hauria preferit no ser. Es tracta de la llista de pitjors directius de cada principis d'any fa pública la revista "Bloomberg Business Week". L'exministre del govern de José María Aznar i també exdirector gerent del Fons Monetari Internacional hi apareix com el cinquè directiu del món més perjudicial per a la seva corporació.

El primer lloc del rànquing que elabora la revista propietat de l'alcalde de Nova York és per a Brian Dunn, responsable de Best Buy. En segon lloc hi ha Aubrey McClendon, de Chesapeake Energy. Andrea Jung, màxima responsable de la companyia de cosmètics Avon, ocupa la tercera posició. I Mark Pincus, de Facebook, és el quart d'un rànquing que tanca l'espanyol Rodrigo Rato.
Anar al contingut