Imatge d'arxiu del president del govern balear, José Ramón Bauzá (Foto: EFE)
Bauzá defensa el descompte dels residents de Balears en el transport nacional
Palma

Palma modifica la llei urbanística per poder legalitzar un pis de Bauzá

L'Ajuntament de Palma ha engegat avui els tràmits per canviar la normativa urbanística i legalitzar un pis del president del govern, José Ramón Bauzá, que una sentència havia decretat il·legal.

RedaccióActualitzat
L'Ajuntament de Palma ha iniciat aquest dimarts els tràmits per canviar la normativa urbanística i legalitzar un pis del president del govern, José Ramón Bauzá, que una sentència havia decretat il·legal. El canvi de llei permetrà al president mantenir un pis al centre de la ciutat valorat en més d'un milió d'euros.

Les dimensions d'aquest pis de Bauzá són exagerades i la sentència obligava a adequar-lo a la normativa amb la possibilitat que s'acabés enderrocant. Aquest dimarts, l'ajuntament s'ha estimat més canviar la llei perquè no això passi i defensa que ho farien així amb tothom.

El regidor d'Urbanisme, Jesús Valls, ha dit que "entenem que ni des del punt de vista jurídic, ni des del punt de vista urbanístic, ni des del punt de vista econòmic, hi ha millor camí que el de la modificació de la llei que es fa en aquest cas tal com es faria en qualsevol altre cas".

L'oposició ja ha anunciat que portarà el canvi de llei als tribunals perquè afavoreix, només, els interessos particulars del president.

Anar al contingut