Barcelona

Els Mossos investiguen l'agressió d'un grup de neonazis a un menor hindú

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'agressió d'un grup de joves d'estètica neonazi a un menor d'edat d'origen d'hindú ocorreguda aquest dilluns al barri barceloní del Raval. El jove va haver de ser atès en un centre hospitalari.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra investiguen l'agressió d'un grup de joves d'estètica neonazi a un menor d'edat d'origen d'hindú ocorreguda aquest dilluns al barri barceloní del Raval.

Segons han informat fonts policials, els Mossos d'Esquadra tenen ja identificats la majoria de membres del grup agressor, entre els quals figuren menors d'edat, encara que de moment no han practicat cap detenció.

Els joves neonazis van abordar el menor quan caminava pel carrer Sant Antoni Abat de Barcelona, tot apunta que per motius racistes, ja que no tenien cap relació prèvia amb el noi, encara que la policia catalana ha concretat que encara està investigant el mòbil de l'atac.

Després de l'agressió, el grup de neonazis va irrompre al vestíbul del campus Universitat Barcelona Raval, on els joves van proferir crits i consignes feixistes.

Segons testimonis dels fets que citen en la seva pàgina web les Joventuts d'ERC (JERC), a més d'irrompre al campus universitari per proclamar les seves consignes feixistes, el grup de joves neonazis es va passejar pels carrers dels voltants intimidant transeünts i comerciants.

L'agrupació de JERC al barri barceloní de l'Eixample ha expressat el seu rebuig pels fets i ha exigit "la màxima diligència possible a la policia i a les institucions" per atrapar el grup agressor.

Anar al contingut