Podgorica

Depardieu no compareix davant la justícia per conduir begut i diu que va caure de la moto i es va quedar adormit

L'actor francès torna a ser notícia per una compareixença davant la justícia francesa per haver conduït begut. Depardieu, però, no s'ha presentat davant del jutge, sinó que hi ha enviat el seu advocat, i ha explicat la seva particular versió dels fets des de Montenegro.

RedaccióActualitzat
L'actor francès Gérard Depardieu no deixa d'estar a les pàgines d'actualitat. A banda de l'estira-i-arronsa que ha mantingut les últimes setmanes amb el fisc francès, ara torna a ser notícia per una compareixença davant la justícia francesa per haver conduït begut. Depardieu, però, no s'ha presentat davant del jutge, sinó que hi ha enviat el seu advocat, i ha explicat la seva particular versió dels fets des de Montenegro.

"No sóc un criminal. Vaig caure sobre la meva moto i em vaig quedar adormit. Saben què passa? Quan bec només una miqueta així d'alcohol, només que la meva amanida porti més vinagre del compte, ja sobrepasso els límits", ha declarat als mitjans. Respecte a la seva absència davant del tribunal, l'actor ha negat que s'hagi "fugat", i ha explicat que feia temps que tenia prevista la visita a Montenegro, on, segons el seu advocat, prepara una pel·lícula.

Depardieu també ha parlat del polèmic afer del passaport, document que segons ha afirmat no "col·lecciona". "Sóc francès, però no li dec res a França. Ho he aconseguit tot sol", ha assegurat, dies després d'haver acceptat públicament el passaport rus de mans del president d'aquest país, Vladímir Putin.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut