Mota en una imatge d'arxiu
Mor el dissenyador català Manuel Mota, director creatiu de Pronovias
Sitges

Mor el dissenyador català Manuel Mota, director creatiu de Pronovias

El dissenyador català Manuel Mota ha mort aquest dimarts als 46 anys, segons ha fet saber en un comunicat la firma Pronovias, de la qual va ser director creatiu durant 23 anys. La família no ha detallat les causes de la defunció. La policia descarta que sigui un assassinat.

RedaccióActualitzat
El dissenyador català Manuel Mota ha mort aquest dimarts a Sitges als 46 anys, segons ha fet saber en un comunicat la firma Pronovias, de la qual va ser director creatiu durant 23 anys. La família no ha explicat les causes de la defunció. Els Mossos d'Esquadra han donat per tancada la investigació que van obrir en trobar el cos de Mota, en descartar que la seva mort hagués estat violenta.

El president de Pronovias, Alberto Palatchi, ha expressat el seu profund condol a la família i ha afirmat que el seu equip ha perdut un dels membres més estimats i amb més talent. "Manuel era un gran senyor, un gran company, un gran artista i, per damunt de tot, una gran persona", ha subratllat Palatchi, que ha manifestat també que del dissenyador en quedarà "el record de tantes col·leccions, tantes desfilades, tant d'esforç, tant de talent i tanta il·lusió compartits amb tothom". I ha afegit que "en aquests moments tan difícils volem enviar a la seva família i als seus éssers estimats el testimoni d'afecte de tot l'equip, que no l'oblidarà mai".

Manuel Mota va néixer a Tarragona el 1966. Amb la seva feina, havia donat un gir al disseny de la moda nupcial, amb propostes més avantguardistes. El dissenyador s'havia convertit en una referència en el sector de la moda nupcial a escala nacional i internacional, i havia vestit de núvia algunes de les models més famoses.






Anar al contingut