Un moment de "L'ultim dia de febrer"
Un moment de "L'ultim dia de febrer"
Barcelona

La joveníssima companyia La Hydra desembarca a Barcelona amb el viatge iniciàtic de sis joves orfes

La Nau Ivanov acull a partir d'aquest dijous l'estrena a Barcelona d'una companyia de teatre formada per actors molt i molt joves, de menys de 20 anys. La Hydra arriba, a més , amb una obra escrita, produïda i finançada totalment per ells mateixos. Es tracta de "L'últim dia de febrer", el viatge iniciàtic de sis joves orfes.

RedaccióActualitzat
La Nau Ivanov acull aquest dijous l'estrena a Barcelona d'una companyia de teatre formada per actors molt i molt joves, de menys de 20 anys. Es tracta, a més, d'actors que, després d'haver començat a la televisió, fan un salt peculiar i gens fàcil: opten pels escenaris teatrals, un registre exigent i que requereix molta preparació.

La companyia La Hydra arriba, a més , amb una obra escrita, produïda i finançada totalment per ells mateixos. Es tracta de "L'últim dia de febrer", la història de sis orfes que són expulsats de l'orfenat on han viscut tota la seva infància el dia que compleixen la majoria d'edat. Aquí comença un viatge iniciàtic ple de contradiccions i esperances.

Marc Oller, Iñaki Mur, Elena Tarrats, Júlia Molins, Lídia Casanova i Mario Silva són La Hydra, i tenen com a punt comú el grup musical del Club Super3, els SP3, del qual han format part durant anys.
Anar al contingut