La torre Agbar
La torre Agbar
Barcelona

Agbar insta la Generalitat a invalidar l'adjudicació d'ATLL a Acciona i a dictar un nou acord

Aigües de Barcelona ha enviat una carta a la Conselleria de Territori on insta la Generalitat a dictar un nou acord d'adjudicació d'Aigües Ter Llobregat a favor d'Agbar, i que així compleixi la resolució de l'Òrgan Administrador de Recursos Contractuals.

RedaccióActualitzat
La Generalitat presentarà davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya un recurs contra l'Òrgan Administratiu de Recursos Contractuals de Catalunya, que va anul·lar per irregular l'adjudicació d'Aigües Ter Llobregat a Acciona.

Fonts del Departament de Territori i Sostenibilitat han confirmat que estan enllestint el recurs per poder-lo presentar en els pròxims dies. La Generalitat ja va dir que presentaria un recurs davant del Tribunal Superior de Justícia, però Agbar argumenta que les resolucions de l'Òrgan de Recursos són directament executives i, per tant, no requereixen cap confirmació, ni administrativa ni judicial.

L'anunci es fa després que Agbar, l'altra empresa que optava a l'adjudicació i que va denunciar les irregularitats del procés, ha enviat al nou conseller de Territori, Santi Vila, una carta on li exigeix que invalidi immediatament l'adjudicació a Acciona i dicti un nou acord d'adjudicació d'Aigües Ter Llobregat a favor d'Agbar, i que així compleixi la resolució de l'Òrgan Administrador de Recursos Contractuals.

És per això que segurament el recurs de la Generalitat davant del Tribunal Superior de Justícia demanarà que se suspengui la resolució d'aquest òrgan supervisor.

Anar al contingut