Barcelona

Millo lamenta que el "cas Pallerols" no hagi arribat a judici i nega haver participat en la negociació del "pastelet"

El dirigent del PPC ha lamentat que la causa no hagi arribat a judici ni se n'hagin aclarit els fets. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", Millo ha afegit que Duran hauria de dimitir en benefici de la regeneració democràtica.

RedaccióActualitzat
El dirigent del PPC Enric Millo ha lamentat que el "cas Pallerols" no hagi arribat a judici ni se n'hagin aclarit els fets. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", Millo ha deixat clar que ell ja va ser exculpat d'aquest cas i exonerat de qualsevol responsabilitat fa anys després de declarar davant del jutge. "No hi havia cap motiu perquè estigués imputat i no tenia res a veure amb el que ha passat", ha dit Millo, que entre el març del 1991 i l'octubre del 1995 havia ocupat el càrrec de delegat de la Conselleria de Treball de la Generalitat a Girona, quan militava a Unió.

Millo lamenta "profundament" no haver pogut declarar com a testimoni i aportar la seva informació sobre els fets després de l'acord la fiscalia de l'Estat i l'advocacia de la Generalitat.

El popular ha manifestat que no ha participat en la negociació d'aquest "pastelet" i ha qualificat de tripijoc l'acord a què s'ha arribat entre les parts.

Millo ha afegit que Duran i Lleida hauria d'assumir responsabilitats i dimitir en benefici de la regeneració democràtica.
Anar al contingut