Madrid

Messenger tanca i integra el seu servei de missatgeria a Skype

Microsoft tanca el servei de missatgeria instàntania, el mític Windows Live Messenger, el 15 de març del 2013. Els usuaris podran seguir utilitzant totes les aplicacions del servei i més a través de la plataforma Skype.

RedaccióActualitzat
Després de 16 anys de servei, Microsoft tancarà el 15 de març el servei de missatgeria instantània Windows Live Messenger, que va ser pioner en el seu terreny. Els usuaris podran accedir a les seves dades, inclosos tots els contactes, i fer servir tant el xat com les videotrucades a través de Skype.

El gegant informàtic ja va decidir l'últim any integrar tots els serveis de comunicació al programari de Skype, coincidint amb una època de canvis al seu servei de correu electrònic Hotmail. Microsoft va decidir a l'estiu reinventar Hotmail en el nou servei de correu Outlook.com. I, ja aleshores, la companyia va anunciar l'extinció de Messenger.

El blog The Next Web ha informat que companyia ha començat a enviar una nova notificació als usuaris, via Outlook, en què informa del tancament definitiu el 15 de març i els recomana que facin la transició a Skype directament.


Anar al contingut