Sant Joan Despí

El 3/24 estrena aquest gener tres nous programes que aprofundeixen en l'actualitat diària

El canal de notícies posa en marxa un informatiu d'autor conduït per Agustí Esteve que cada nit, de dilluns a dijous, aprofundirà en les notícies del dia. Els diumenges, Joan Carles Peris entrevistarà en profunditat personatges de l'actualitat. L'últim espai nou escollirà el més rellevant dels altres països amb Xesco Reverter.

RedaccióActualitzat
El canal de notícies 3/24 obre l'any, el del seu desè aniversari, convertit en el canal de referència dels teleespectadors catalans per seguir l'actualitat i estrenant tres nous espais dissenyats per anar més enllà del titular informatiu, aprofundint en la informació diària, contextualitzant-la i obrint-la al debat i a la reflexió.

Les novetats s'estrenaran aquest 13 de gener amb l'espai d'entrevistes a personatges d'actualitat que el periodista Joan Carles Peris farà cada diumenge a les 11 del matí. L'espai permetrà disposar de més temps per preguntar als protagonistes, més enllà de la declaració breu i el tall de veu que habitualment recullen els informatius. El conseller d'Economia català, Andreu Mas-Colell, serà el primer convidat.

A partir del 14 de gener, cada nit de dilluns a dijous, a les 23.00, Agustí Esteve presentarà i dirigirà el "2324", un informatiu d'autor que proposa alentir la velocitat de la informació i llegir els grans temes del dia des de la reflexió i l'anàlisi. Entrevistes al plató i connexions en directe; converses per sentir en primera persona els protagonistes; veus autoritzades i amb mirades plurals a la taula de debat, i la reacció que els fets tenen a la xarxa a través del recull de Twitter configuraran els plats forts del nou espai.

I amb la mirada fora de Catalunya, a final de gener el cap d'Internacional dels serveis Informatius de TVC, Xesco Reverter estrena un nou espai que recollirà el més rellevant dels altres països. Reportatges, connexions amb la xarxa de corresponsals de la cadena i entrevistes per a un nou espai amb accent internacional.

Una aposta continuista


Aquest interès per oferir un tractament informatiu que depassi la cobertura estricta de la notícia se suma al que ja ofereix al 3/24 en diferents franges horàries: a través de l'emissió de reportatges durant tot el dia i amb les entrevistes cada dia de la periodista Montse Jené.

A més, per ampliar la informació de proximitat, des de setembre es van incorporar connexions diàries amb les delegacions de TV3 a Tarragona, Lleida i Girona i es va posar en marxa el nou "TN comarques" del 3/24.

Audiència de rècord

El canal 3/24 va tancar 2012 amb un rècord d'audiència històric, un 1,3% de quota de pantalla, que l'allunya dels seus competidors.

La massiva resposta dels teleespectadors i la vocació de servei amb què va néixer l'empenyen ara, una dècada més tard, a seguir fidel a la vocació de canal que, com la mateixa actualitat, vol estar en continua evolució, proposant novetats i millores de forma permanent en el seu contingut.

DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut