Barcelona

Foment del Treball reclama a Mas que eviti el "xoc de trens" i aposta pel pacte fiscal

El president de la patronal, Joaquim Gay de Montellà, es desmarca de la consulta i assegura que veu "possible" una reforma de la Constitució que doni "cabuda" a aquest model de finançament per a Catalunya.

RedaccióActualitzat
El president de la patronal Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, ha assegurat que aquesta organització empresarial no vol "un xoc de trens" i per això ha instat el president català, Artur Mas, a reprendre la negociació sobre el pacte fiscal amb el govern espanyol.

En una conferència al Fòrum Primera Plana, organitzada per "El Periódico de Catalunya" i el Banc Sabadell, Gay de Montellà s'ha desmarcat de la consulta sobre la independència de Catalunya que impulsa Mas i ha assegurat que veu "possible" una reforma de la Constitució que doni "cabuda" a aquest model de finançament per a Catalunya.

El màxim representant d'aquesta patronal catalana ha reiterat els "dubtes" de l'organització que presideix sobre la conveniència d'iniciar un procés d'autodeterminació en un context amb una crisi tan "severa", i ha dit que confia que qualsevol plantejament que es faci des de Catalunya tindrà un "respecte escrupolós" a la legalitat.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut