Els "iaioflautes" a l'entrada del departament de Justícia a Barcelona (Foto: @iaioflautes)
Els "iaioflautes" a l'entrada del departament de Justícia a Barcelona (Foto: @iaioflautes)
Barcelona

Els "iaioflautes" ocupen el departament de Justícia a Barcelona, Madrid i València

Els concentrats es queixen per la imputació d'un membre que no es va voler identificar davant dels Mossos en una protesta. Els "iaioflautes" han llegit un manifest contra els excessos policials i han criticat la reforma del Codi Penal de Gallardón.

RedaccióActualitzat
Els "iaioflautes" han ocupat les seus de l'administració de Justícia a Barcelona, Madrid i València en una acció de protesta contra la imputació d'un membre dels iaioflautes que no es va voler identificar davant dels Mossos en una protesta i ara li imputen un delicte de resistència a l'autoritat.

A la capital catalana, un grup de persones del col·lectiu anomenat "iaioflautes" han entrat al departament de Justícia de la Generalitat. Els concentrats han llegit un manifest en contra dels excessos policials i després l'han entregat al registre del departament. A més, el manifest que han entregat critica també la reforma del Codi Penal que proposa el ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón.

A Madrid i a València els "iaioflautes" també han protestat contra la reforma de Gallardón. Els "iaioflautes" estan tuitejant sobre les accions amb el "hashtag" #IaioflautasSinMiedo.

Anar al contingut