Jordi Pujol Ferrusola
Jordi Pujol Ferrusola, sense corbata, en una imatge d'arxiu (Foto: ACN)
Madrid

L'exparella de Jordi Pujol Ferrusola manté davant el jutge la denúncia per blanqueig de capital

L'excompanya sentimental de Jordi Pujol Ferrusola es referma en les seves acusacions contra el fill gran de l'expresident de la Generalitat. En la seva declaració a l'Audiència Nacional, María Victoria Álvarez no ha anat més enllà dels arguments esgrimits a la seva denúncia per blanqueig de capital.

RedaccióActualitzat
L'excompanya sentimental de Jordi Pujol Ferrusola, el fill gran de l'expresident de la Generalitat, manté la denúncia contra ell per blanqueig de capital després de declarar aquest matí davant del jutge de l'Audiència Nacional. María Victoria Álvarez havia acusat també d'aquest delicte altres membres de la família Pujol Ferrusola.

L'exparella de Jordi Pujol Ferrusola ha declarat dues hores davant el jutge Pablo Ruz, en presència també de l'advocat del fill de l'expresident. María Victoria Álvarez no ha retirat la denúncia que va fer davant la policia, en què va assegurar, entre d'altres coses, que Jordi Pujol Ferrusola havia fet viatges a Andorra amb bosses plenes de bitllets de 500 euros.

Fonts jurídiques han explicat a Catalunya Ràdio que María Victoria Álvarez s'ha ratificat en una denúncia que no ha anat més enllà, no ha explicat més detalls i ha caigut en algunes inconcrecions i contradiccions.

El magistrat de l'Audiència Nacional ha dictat una providència en què demana a la Fiscalia Anticorrupció quin és el pas següent que ha de fer en el marc de la causa, si ha d'acordar noves diligències o directament arxivar el cas.







Anar al contingut