Ple de l'Ajuntament de Tarragona en què s'ha aprovat la moció (Foto: ACN)
Ple de l'Ajuntament de Tarragona en què s'ha aprovat la moció (Foto: ACN)
Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona instarà la Rovira i Virgili a canviar de nom i adoptar el de la ciutat

El ple de l'ajuntament ha aprovat la moció presentada pel PP que insta a canviar el nom de la Universitat Rovira i Virgili (URV) per Universitat de Tarragona. La proposta popular ha tirat endavant amb 17 vots favorables (PSC i PP), el vot en contra d'ICV i l'abstenció del grup municipal de CiU.

RedaccióActualitzat
L'Ajuntament de Tarragona ha aprovat la moció presentada pel PP que insta a canviar el nom de la Universitat Rovira i Virgili (URV) per Universitat de Tarragona. La proposta popular ha tirat endavant amb 17 vots favorables (PSC i PP), el vot en contra d'ICV i l'abstenció del grup municipal de CiU.

La moció s'ha debatut durant més de 40 minuts i, finalment, s'hi ha inclòs una esmena del grup socialista per demanar novament un millor finançament per a la universitat.

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha justificat el vot favorable assegurant que no té cap problema a fer "seguidisme del que calgui" per defensar el nom i la marca de la ciutat sempre que estigui associada a fets positius.
Anar al contingut