Divendres assolellat amb temperatures diürnes similars i vent a la baixa

El cel es mantindrà serè durant gran part del dia, a excepció del vessant nord del Pirineu, on hi haurà nuvolades. Farà una mica menys de fred a la meitat est del país a les hores centrals del dia.

Actualitzat
Si aquesta setmana parlàvem de sistemes frontals que ens creuen cada dia, aquest divendres serà una excepció. Estarem entre dues pertorbacions, i la que s'acosta arribarà la matinada de dissabte.

Sol i vent. Cel serè durant gran part del dia a tot el territori; només hi haurà algunes nuvolades al vessant nord del Pirineu. A la tarda, l'acostament d'un front farà que apareguin els primers núvols alts per l'oest del país.

Tramuntanada fins a mig matí. La tramuntana serà forta a les cotes altes del Pirineu i molt forta a l'Empordà, els cops de vent poden superar els 125 km/h. També bufarà el mestral a les Terres de l'Ebre, però amb moderada intensitat. Tots dos vents minvaran al llarg del dia.

El Servei Meteorològic de Catalunya té activat l'avís per vent.

Temperatures amb poques variacions. Les mínimes baixaran al Pirineu entre 4 i 6 graus; en canvi, a la resta variarà en funció de si fa o no vent. A les zones encalmades les mínimes baixaran, a la resta pujaran una mica. Les màximes pujaran a la meitat est del país. Els valors més elevats del dia tocaran els 14 ºC.

I els pròxims dies...

Continua el reguitzell de pertorbacions, amb una altra de més feble dissabte i la darrera, que ens arribarà diumenge cap al tard. Les temperatures es recuperaran durant el cap de setmana.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut