Néstor Gómez

Néstor Gómez

Meteoròleg del 324.cat

Divendres assolellat amb temperatures diürnes similars i vent a la baixa

Néstor Gómez - 25/01/2013 - 08.40h.

Si aquesta setmana parlàvem de sistemes frontals que ens creuen cada dia, aquest divendres serà una excepció. Estarem entre dues pertorbacions, i la que s'acosta arribarà la matinada de dissabte.

Sol i vent. Cel serè durant gran part del dia a tot el territori; només hi haurà algunes nuvolades al vessant nord del Pirineu. A la tarda, l'acostament d'un front farà que apareguin els primers núvols alts per l'oest del país.

Tramuntanada fins a mig matí. La tramuntana serà forta a les cotes altes del Pirineu i molt forta a l'Empordà, els cops de vent poden superar els 125 km/h. També bufarà el mestral a les Terres de l'Ebre, però amb moderada intensitat. Tots dos vents minvaran al llarg del dia.

El Servei Meteorològic de Catalunya té activat l'avís per vent.

Temperatures amb poques variacions. Les mínimes baixaran al Pirineu entre 4 i 6 graus; en canvi, a la resta variarà en funció de si fa o no vent. A les zones encalmades les mínimes baixaran, a la resta pujaran una mica. Les màximes pujaran a la meitat est del país. Els valors més elevats del dia tocaran els 14 ºC.

I els pròxims dies...

Continua el reguitzell de pertorbacions, amb una altra de més feble dissabte i la darrera, que ens arribarà diumenge cap al tard. Les temperatures es recuperaran durant el cap de setmana.

PUBLICITAT

Enllaços patrocinats >

Comentaris

0

Deixa el teu comentari

Escriu el teu comentari

Normes de participació!

Normes de participació:

Tanca
  1. Per fer un comentari al portal 324.cat, has de ser usuari registrat.
  2. Tots els comentaris passen per un procés de moderació, per això poden trigar uns minuts a aparèixer publicats.
  3. Normes d'ús:
    1. No s'admeten comentaris insultants, ni racistes, ni contraris a les lleis vigents
    2. No es publicaran comentaris que no estiguin relacionats amb la notícia
    3. No es publicaran els comentaris que incompleixin les normes de participació que asseguren una participació de qualitat i respectuosa.

Vídeos

publicitat

ANÀLISI
Veure'ls tots