Barcelona

Sánchez-Camacho: "La declaració demostra la debilitat de Mas, en mans d'Esquerra"

La líder del PP també ha dit: "El president de la Generalitat de Catalunya, que rectifiqui, que deixi el debat sobiranista, que es posi a parlar amb el govern d'Espanya, que està disposat a revisar el model de finançament de Catalunya i de tot Espanya, i que aprofiti aquesta oportunitat per millorar els desequilibris en matèria de finançament que té Catalunya."

RedaccióActualitzat
La líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, considera "molt dèbil" la declaració de sobirania que aquest dimecres se sotmetrà a votació al Parlament. Camacho considera que "demostra la debilitat del senyor Mas, en mans d'Esquerra Republicana". Els populars també afirmen que el fet que no s'hi sumin els socialistes catalans fa que no sigui representativa de la societat catalana.

Per tot plegat, Sánchez-Camacho ha demanat al president Mas que abandoni el projecte sobiranista: "El president de la Generalitat de Catalunya, que rectifiqui, que deixi el debat sobiranista, que es posi a parlar amb el govern d'Espanya, que està disposat a revisar el model de finançament de Catalunya i de tot Espanya, i que aprofiti aquesta oportunitat per millorar els desequilibris en matèria de finançament que té Catalunya."

I és que la líder del PP català ha assegurat que ha arrencat el compromís del govern espanyol de treballar per fer una nova proposta de finançament que solucioni els problemes de Catalunya, i que el Ministeri d'Hisenda ja hi està treballant. Segons Alícia Sánchez-Camacho el govern espanyol negociarà aquest nou model de finançament directament amb el govern català.
Anar al contingut