Barcelona

Mas avisa el PSC que se situen "en la banda equivocada" si no se sumen a la declaració de sobirania

Per Mas, si els socialistes estan a favor del dret a decidir, haurien d'assumir que Catalunya és un subjecte amb sobirania pròpia. D'aquesta manera ha respost al principal argument que els socialistes esgrimeixen per no acceptar la declaració de sobirania.

RedaccióActualitzat
El president de la Generalitat ha fet una última crida al PSC perquè se sumi al consens de la declaració sobiranista que presenten CiU, Esquerra i Iniciativa i que aquest dimecres es votarà al Parlament de Catalunya. Per Mas, si els socialistes estan a favor del dret a decidir, haurien d'assumir que Catalunya és un subjecte amb sobirania pròpia. D'aquesta manera ha respost al principal argument que els socialistes esgrimeixen per no acceptar la declaració.

Tot i que el PSC ja ha presentat la seva prosposta, no ha tancat la porta a sumar-se a última hora a la declaració unitària. És en el marc d'aquestes negociacions que Mas ha instat els socialistes a moure fitxa, ja que segons el president català, CiU, ERC i ICV-EUiA han actuat amb "generositat" a l'hora de fer gestos per facilitar el consens.

En declaracions en la roda de premsa posterior al Consell Executiu de cada dimarts, Mas ha advertit que, tot i la importància que el partit que lidera Pere Navarro voti a favor de la declaració de sobirania, si no ho fan, se situaran "en la banda equivocada", en referència al PP i C's, i ha afegit que passi el que passi el procés no es frenarà.
VÍDEOS RELACIONATS
DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut