Jordi Cañas, durant una roda de premsa al Parlament. (Foto: Ciutadans)
Jordi Cañas, durant una roda de premsa al Parlament. (Foto: Ciutadans)
Barcelona

C's: "Aquest govern i aquest president aprofitaran el 23-G per rememorar el 23-F"

El portaveu de la formació, Jordi Cañas, acusa els partidaris que donen suport a la declaració de sobirania de crear dos bàndols. Adverteix que Ciutadans continuarà defensant que Catalunya i Espanya estan més bé unides que separades.

RedaccióActualitzat
El portaveu de Ciutadans (C's), Jordi Cañas, considera que els partidaris de la declaració de sobirania, amb el president Artur Mas al capdavant, seran responsables de la creació "de fronts i bàndols, quan el que reclama la ciutadania és cooperació". Cañas ha assegurat que alguns volen utilitzar el "23-G", en referència al 23 de gener, data del ple, "per rememorar el 23-F", data del cop d'estat del tinent coronel de la Guàrdia Civil Antonio Tejero. En aquest sentit, el portaveu de C's ha acusat Mas de provocar una ruptura i ha avisat que la seva formació seguirà defensant que Catalunya i Espanya avançaran més bé unides que separades.

D'altra banda, Ciutadans lamenta que "la prioritat absoluta d'aquest govern sigui la 'transició nacional' i que la resta de coses siguin secundàries, com els 850.000 parats, els milers de tancaments d'empreses i autònoms, o que gairebé la tercera part dels catalans estigui sota el llindar de la pobresa".



Anar al contingut