Washington

Beyoncé va fer "playback" en la interpretació de l'himne nacional al jurament d'Obama

Segons ha avançat el diari britànic "The Times", Beyoncé no va cantar en directe en l'acte de jurament d'Obama a Washington, sinó que va fer playback amb un enregistrament que sempre es té a punt, per si de cas.

RedaccióActualitzat
Els que es van enlluernar amb la interpretació que Beyoncé va fer l'himne dels Estats Units en l'acte de jurament de Barack Obama com a 44è president dels Estats Units tindran, segurament, una decepció. Segons ha avançat el diari britànic "The Times", la cantant no va cantar en directe a Washington, sinó que va fer playback amb un enregistrament que sempre es té a punt, per si de cas. El diari cita una portaveu de la Banda dels Marines, que la va acompanyar en l'actuació. Un periodista de la CNN assegura que ha confirmat aquesta versió.

Segons aquestes informacions, l'estrella va decidir poc abans de l'actuació que recorreria a la versió gravada. El "playback" va ser impecable i, si no hagués sortit a la llum al secret, probablement ningú no se n'hauria adonat. De fet, la cantant fins i tot es va treure l'orellera a mitja cançó.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut