Des de l'alcaldia de Badalona s'ha afirmat en diverses ocasions que les associacions malgasten els diners.
L'Associació acusa l'Ajuntament de voler ofegar el moviment veïnal
Badalona

La Federació d'associacions de veïns de Badalona acusen Albiol de voler ofegar-los en no pagar les subvencions del 2012

La Federació d'associacions de veïns de Badalona denuncia que l'Ajuntament que governa Xavier Garcia Albiol no ha pagat les subvencions previstes per a l'any 2012.

Televisió de CatalunyaActualitzat
La Federació d'associacions de veïns de Badalona (FAVB) denuncia que l'Ajuntament de Badalona, governat pel Xavier Garcia Albiol, del Partit Popular no ha pagat les subvencions previstes per a l'any 2012.

Sumen uns 200.000 euros, i això posa les entitats en una situació crítica en un moment en què han d'atendre gran necessitats socials als barris. La federació acusa l'Ajuntament de voler ofegar el moviment veïnal.

La Confederació d'Associacions de Veïns de Catalunya ha fet la seva reunió aquest dissabte a Badalona per donar suport al moviment veïnal i denunciar el que consideren una deriva antidemocràtica a l'Ajuntament.

Els veïns malgasten els diners

Des de l'alcaldia s'ha afirmat en diverses ocasions que les associacions malgasten els diners.

Manuel López, president de la FAVB ha demanat als veïns que facin córrer pels barris "que no és veritat que els nostres diners es gasti en festes". Els diners que reben de les subvencions, explica López, "en un 90% es gasta en programes socials i l'altre 10% en mantenir l'associació oberta, en consums".

Estan equivocats i han de plegar

En la mateixa línia s'expresa Jordi Giró, president de la CONFAVC, quan defensa l'actuació de les associacions apuntant que "el senyor Albiol hauria de saber que el teixit veïnal ha construït cada un dels barris de Badalona". Anuncia "que seguirà fent-ho" i que "tindrà tot el suport de les associacions de veïns i veïnes de Catalunya". Giró creu que "tota aquesta gent que no creu en la democràcia i en el teixit veïnal i la cohesió de cada un dels barris que conformen una ciutat com Badalona, estan equivocats" i "han de plegar. Aquesta gent no poden estar en un càrrec públic", ha afirmat.




Anar al contingut