Lloret de Mar

Detenen el president del Club Hoquei Lloret en relació amb la trama mafiosa desarticulada al municipi

El primer equip del club que presideix Joan Lluís Perarnau Berruezo va ser patrocinat per una de les empreses que investiga l'Audiència Nacional en la trama de blanqueig de diners desarticulada divendres a Lloret de Mar. La Guàrdia Civil ha detingut una sisena persona, familiar del presumpte líder de la banda Andrei Petrov.

Televisió de CatalunyaActualitzat
La Guàrdia Civil ha detingut aquest dissabte Joan Lluís Perarnau Berruezo, president del Club d'Hoquei Lloret, en relació amb la trama mafiosa de blanqueig de diners desarticulada divendres al municipi.

Segons ha pogut saber TV3, Perarnau ha estat detingut a les instal·lacions del club per agents encaputxats. El president del club tenia previst desplaçar-se amb l'equip de cara al partit que jugaven aquesta tarda al Vendrell quan ha estat emmanillat i se l'han emportat cap a Madrid per declarar davant el jutge.

El primer equip del club que presidia Perarnau havia estat patrocinat unes quantes temporades per Development Diagnostic Company, una de les empreses que investiga l'Audiència Nacional en relació amb la xarxa i de la que el principal detingut i suposat líder de l'organització, Andrei Petrov, era administrador.

La detenció de Perarnau se suma a una sisena detenció, el cunyat i mà dreta del responsable del grup a la Costa Brava. Els altres detinguts, a part del cap de la banda, són el pare i la secretària de Petrov i l'arquitecta Pilar Gimeno.

El jutge que porta el cas, el magistrat de l'Audiència Nacional Eloy Velasco, ha pres declaració aquest matí a la secretària de Petrov. La dona ha quedat en llibertat amb càrrecs després de la declaració i el jutge ha ordenat per a ella protecció policial les 24 hores del dia.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut