Manifestació a favor de les emissions de TV3 a l'abril del 2011 (Foto: ACN)
Manifestació a favor de les emissions de TV3 a l'abril del 2011 (Foto: ACN)
València

Acció Cultural ajorna la reobertura dels repetidors de TV3 al País Valencià

Acció Cultural del País Valencià ha ajornat sense data la decisió sobre el calendari de reobertura dels repetidors. L'entitat s'esperarà als resultats de l'acord de reciprocitat d'emissions que negocien la Generalitat Valenciana i la de Catalunya, segons ha decidit en una junta aquest dilluns.

RedaccióActualitzat
La junta directiva d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha ajornat sense data la decisió sobre el calendari de reobertura dels repetidors que emeten el senyal de TV3. L'entitat s'esperarà als resultats de l'acord de reciprocitat d'emissions que negocien la Generalitat Valenciana i la de Catalunya, segons ha confirmat el secretari d'ACPV, Toni Gisbert, només acabar la junta celebrada aquest dilluns.

Gisbert ha explicat que l'entitat ha conegut les negociacions i ha expressat el seu desig que s'arribi a un acord en un marge de temps raonable. El secretari d'ACPV ha afegit que, en cas que no s'arribi a un acord, l'entitat consideraria la reobertura atenent la voluntat expressada pels seus socis en referèndum per majoria aclaparadora.

El restabliment de les emissions es va desencallar al desembre, per la decisió del Tribunal Suprem d'anul·lar la prohibició de la repetició del senyal, cinc anys després que la Generalitat Valenciana va començar a tancar els repetidors.
Anar al contingut