Madrid

De Cospedal no permet preguntes d'"El País" a la roda de premsa en què ha negat les informacions del diari

Ha estat el mateix director d'aquest rotatiu, Javier Moreno Barber, qui, a través de Twitter, s'ha queixat que la número 2 del PP no els ha permès interpel·lar-la en la compareixença que ha fet per negar les informacions que publica el diari madrileny.

RedaccióActualitzat
El diari "El País" ha mostrat la seva indignació pel fet que la secretària general del Partit Popular, María Dolores de Cospedal, no els ha permès fer cap pregunta en la roda de premsa convocada, justament, per negar les informacions que aquest dijous publica el diari.

Ha estat el mateix director d'aquest rotatiu, Javier Moreno Barber, qui, a través de Twitter, s'ha queixat que al cap de mitja hora llarga encara no havien donat pas el periodista d'"El País".
 
I en finalitzar la compareixença, ha constatat que la número 2 popular no els donava pas.


El diari madrileny ha tret a la llum el que suposadament seria la comptabilitat paral·lela del PP entre el 1990 i el 2008, durant el mandat de José María Aznar. La informació reflectiria pagaments periòdics a alts dirigents del partit com ara Mariano Rajoy o l'actual secretària general, Dolores de Cospedal.

El PP ha anunciat que es querellarà contra "El País".

Anar al contingut