Nova Orleans

Beyoncé admet que va fer "playback" quan va cantar l'himne en la presa de possessió d'Obama

La cantant dóna veracitat a la informació de "The Times" que va afirmar que va cantar damunt un tema pregravat en l'acte públic de presa de possessió de Barack Obama el 21 de gener passat.

RedaccióActualitzat
La cantant Beyoncé ha admès que va fer "playback" quan va cantar l'himne dels Estats Units en la cerimònia posterior a la investidura del president Barack Obama. La interpretació que va fer la cantant de l'"Star-Spangled Banner" en l'acte del 21 de gener va provocar un debat sobre si va cantar damunt un tema pregravat, especialment després que el diari britànic "The Times" ho avancés citant una portaveu de la Banda dels Marines. Beyoncé, de 31 anys, ha atribuït aquesta decisió al fet que no va "tenir temps per a practicar amb l'orquestra".

"Es tractava del president i la presa de possessió i volia que ell i el meu país estiguessin orgullosos, de manera que vaig decidir cantar amb el meu tema enregistrat, un fet que és molt comú en la indústria musical, i estic molt orgullosa de la meva actuació", ha explicat la cantant. Beyoncé, una de les principals estrelles de la música pop, ha afegit que "era una connexió en directe i un espectacle molt, molt important i emocionant" i, "a causa d'una prova de so no del tot apropiada, no em sentia còmoda assumint el risc".

Beyoncé ha assegurat que aquest diumenge cantarà en directe a la mitja part de la Superbowl entre els San Francisco 49ers i els Baltimore Ravens. En la roda de premsa de presentació del matx, la cantant ha demanat als periodistes que es posessin drets i ha cantat 'a cappella' una versió de l'himne dels EUA.


Anar al contingut