Madrid

Rajoy nega haver rebut ni repartit diner negre i anuncia que publicarà les seves dades fiscals a la web de la Moncloa

El president del govern espanyol ha trencat el silenci després de l'últim escàndol de corrupció que ha esquitxat la cúpula del PP i ho ha fet per negar rotundament les insinuacions que el relacionen amb el "cas Bárcenas".

RedaccióActualitzat
"Mai he rebut diner negre ni en aquest partit ni en cap altre lloc. És total i radicalment fals". Així de contundent s'ha mostrat el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, en la seva primera compareixença per parlar sobre l'últim escàndol de corrupció que ha esquitxat la cúpula del PP.

En una declaració davant el Comitè Executiu Nacional del PP, i sense opció a preguntes dels periodistes, Rajoy ha afirmat amb rotunditat que no s'ha dedicat a la política per guanyar diners i ha advertit que si algú pensa que abandonarà, "s'equivoca".

"El que se m'atribueix és fals. Mai he rebut ni repartit diner negre ni en aquest partit ni en cap altre lloc. Ho dic amb tota serenitat. No tinc res a ocultar, no tinc por de la veritat. No he vingut a la política a fer diners ni a enganyar Hisenda", ha insistit Rajoy. Per demostrar-ho, ha avançat que la setmana que ve publicarà la seva declaració patrimonial i de la renda al web de la Moncloa.

De fet, Rajoy ha assegurat que es guanyava millor la vida abans de dedicar-se a la política. "Sé guanyar-me la vida. Guanyava més diners amb la meva professió que amb la política", ha volgut aclarir Rajoy.

El president del govern espanyol també ha tingut paraules per al secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, a qui ha acusat d'haver-se cregut "les pitjors especulacions i mentides" que s'han publicat contra el PP "sense calibrar l'efecte que poden tenir per al nostre país".

En aquest sentit, Rajoy ha lamentat el mal que "desitgen" per a ell i "intenten" contra el govern espanyol, però, sobretot -ha dit- el que "estan causant" a Espanya. "Ho lamento -ha insistit- però és tot el que en trauran, no podran impedir que es conegui la veritat", ha sentenciat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut