Iñaki Urdangarin, duc de Palma, amb dos dels seus fills al Palau Sant Jordi, on té lloc el Mundial d'handbol (Foto: EFE)
El duc de Palma, acompanyat de dos dels seus fills, en un partit del Mundial d'handbol al Palau Sant Jordi (Foto: EFE)
Barcelona

Urdangarin recorre la fiança de 8,1 milions d'euros

L'advocat del gendre del rei, Mario Pascual Vives, va assegurar dilluns que "pinta malament" poder reunir aquesta quantitat de diners per pagar la fiança.

RedaccióActualitzat
L'advocat d'Iñaki Urdangarin, Mario Pascual Vives, ha presentat un recurs contra el pagament de la fiança de 8,1 milions d'euros que ha de pagar amb el seu exsoci de l'Institut Nóos, Diego Torres.

Quan falten 24 hores que acabi el termini per fer el pagament -que continua sent obligatori malgrat haver presentat el recurs-, Pascual Vives ha assegurat en declaracions als periodistes a les portes del seu despatx que encara no ha arribat a un acord "en ferm" amb l'advocat de Torres, Manuel González Peeters, sobre com afrontaran la fiança.

Cap a l'embargament de béns

L'advocat del duc de Palma ja va assegurar aquest dilluns que "pinta malament" poder reunir aquesta quantitat de diners per pagar la fiança, i aquest dimarts ha tornat a recordar que si no poden afrontar-la la llei estableix l'embargament de béns.

Imputaran la infanta?

Pascual Vives ha assegurat també que prepara amb Urdangarin la seva declaració del 23 de febrer davant del jutge de Palma que investiga el cas, José Castro, i ha assegurat que no sap si l'advocat de Torres prepara l'entrega de correus electrònics nous que impliquin la infanta Cristina.

Després de preguntar-li si ara mateix la infanta segueix sent el gran suport del duc de Palma, l'advocat ha fet broma: "I jo també!".

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut