Sant Vicenç dels Horts

Un sabotatge a la línia de l'AVE a Sant Vicenç dels Horts causa retards de més de tres hores

Un comboi es troba una pila de pedres i ferros a la via a Sant Vicenç dels Horts, i no pot evitar impactar-hi, tot i haver frenat. La incidència causa retards de més de tres hores i afecta el servei d'una desena de combois.

RedaccióActualitzat
Un tren d'alta velocitat que feia el trajecte Sevilla-Barcelona es va trobar un sabotatge a la via de l'AVE a Sant Vicenç dels Horts. El comboi va frenar, però no va poder evitar impactar amb una pila de pedres i ferros que algú havia col·locat a la via. No hi va haver ferits, però el tren va quedar aturat dijous al vespre durant dues hores i mitja. El comboi havia d'arribar a un quart i cinc de nou a l'estació de Sants. En un primer moment el maquinista va intentar desbloquejar els frens del tren per intentar posar-lo en marxa, però no va ser possible.

Finalment, els 297 passatgers que hi anaven van poder arribar a destinació després de fer transbord. Quan arribaven a l'estació de Sants els van comunicar que no podran reclamar res.

Però la incidència va afectar molts més passatgers perquè només es podia circular per una via. El servei d'una desena de combois més ha tingut retards de més de tres hores. Aquest divendres al matí s'ha recuperat el servei a la via afectada.



VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut