Barcelona

TV3 emet les imatges que el jutge considera que podrien ser clau per aclarir la pèrdua d'un ull d'Ester Quintana

El jutge que investiga la pèrdua d'un ull de la denunciant durant la vaga general del 14-N pren declaració aquest dilluns a la reportera d'una televisió de Gràcia per una gravació on se senten dues explosions i uns segons després els crits d'una dona. Gràciamon TV ha cedit les imatges que han cridat l'atenció del magistrat a TV3. Aquest dilluns el programa "Àgora" entrevistarà Quintana.

RedaccióActualitzat
El jutge que investiga el cas d'Ester Quintana, la dona que va perdre un ull en la manifestació de la vaga general del passat 14 de novembre, pren declaració aquest dilluns a tres persones en qualitat de testimonis. Entre elles hi ha una operadora de càmera de Gràciamon TV que va enregistrar unes imatges que el jutge considera que poden ser rellevants per l'aclariment dels fets.

En la gravació, que TV3 ha emès aquest diumenge, se senten dues explosions i uns segons després se senten els crits d'una dona i apareix d'esquena Ester Quintana.

El jutge també ha demanat als Mossos d'Esquadra que li remetin informes sobre els moviments de les tres furgonetes antiavalots que es van aturar a la confluència de Gran Via amb Passeig de Gràcia entre les vuit i les nou del vespre, quan Ester Quintana va resultar ferida. En el mateix acte, el magistrat ha demanat a Interior que identifiqui els agents que hi havia a les furgonetes.

Aquest dilluns el programa "Àgora" entrevistarà Ester Quintana , qui assegura que va perdre l'ull en rebre l'impacte d'un projectil o pilota de goma llançat pels Mossos.

Després de rectificar dues vegades la seva versió inicial dels fets, Interior segueix sostenint que la pèrdua de l'ull de Quintana no va poder ser per culpa d'un tret dels Mossos, perquè a l'hora i el lloc en què la manifestant va quedar ferida, no hi va haver cap llançament de projectils de dispersió.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut