Projectils policials disparats pels Mossos d'Esquadra
Projectils policials disparats pels Mossos d'Esquadra
Barcelona

Els testimonis reforcen la tesi que Esther Quintana va perdre un ull per l'impacte d'un projectil

La declaració dels testimonis consoliden la tesi que Ester Quintana va perdre la visió d'un ull per l'impacte d'un projectil durant la vaga general del 14 de novembre. Avui han declarat davant el jutge l'infermer que la va atendre i una periodista que va enregistrar part dels incidents.

RedaccióActualitzat
Es reforça la idea que un projectil va provocar la pèrdua de l'ull d'Esther Quintana durant la vaga del 14 de novembre a Barcelona. Aquesta és la tesi que va agafant força a mesura que els testimonis declaren davant del jutge que investiga el cas. Això es desprèn de la declaració de l'infermer que va atendre Quintana a l'hospital. L'infermer ha dit que no li va haver de retirar ni restes de brutícia, ni de vidres, i presentava una ferida oberta, sense talls, que podia correspondre a l'impacte d'una bala de goma, segons han indicat fonts judicials.

En aquesta línia s'ha expressat també una periodista de la televisió veïnal Gràciamón, que ha explicat que va sentir un soroll que podria ser de dos projectils moments abans que Quintana va rebre l'impacte. Aquesta periodista va gravar imatges dels fets que ha analitzat el mateix jutge.

Les dues declaracions d'aquest dilluns representen un salt endavant per a la defensa de Quintana ja que descartarien que en el moment de l'impacte hi hagués aldarulls o llançament d'objectes a la zona.



Anar al contingut